Marion van Happen nieuwe directeur Unique

0

Marion van Happen is vanaf januari 2018 algemeen directeur Unique Nederland. Zij volgt Loes Dingemans op, die uit eigen beweging is opgestapt.

USG People-topman Raymond Puts zegt tegenover Flexmarkt over het aanstellen van Van Happen: “Marion heeft al de nodige ervaring binnen USG en wij zijn blij dat wij eigen talent de kans kunnen geven door te groeien.”
Marion Van Happen heeft al een carrière bij het USG-concern opgebouwd. Hiervoor was zij onder meer algemeen directeur business services bij USG People en algemeen directeur Secretary Plus.

Loes Dingemans

Vertrek Loes Dingemans

Loes Dingemans trad op 1 februari 2016 aan als algemeen directeur van Unique Nederland. Die functie heeft zij dus twee jaar bekleed. Zij volgde destijds Raymond Puts op, die daarna country director bij USG People is geworden, het moederbedrijf van Unique. Daarvoor was Dingemans drie jaar lang operationeel directeur van Unique Nederland.
Over het vertrek van Loes Dingemans zegt Puts: “Met pijn in het hart nemen wij afscheid van Loes. Het waren heel mooie jaren.” De reden voor vertrek is volgens Puts puur persoonlijk: “Loes heeft een privé/werk-balans opgemaakt en is tot deze persoonlijke afweging gekomen. Zij heeft met grote intrinsiek betrokkenheid gewerkt en dat betekent dat zij er altijd helemaal voor is gegaan. Vandaar dat ik haar beslissing begrijp.”
Dingemans heeft het USG-concern nu dus verlaten en wat haar volgende carrièrestap zal zijn is nog niet bekend.

Puts benadrukt dat het vertrek van Dingemans niets te maken heeft met de organisatorische veranderingen binnen het USG-concern, dat na de overname door het Japanse Recruit eind 2017 is getransformeerd naar Recruit Global Staffing. Ook heeft het vertrek van Dingemans volgens Puts niets te maken met de prestaties van Unique. “Die prestaties waren prima.”

In een interview in Flexmarkt afgelopen zomer sprak Loes Dingemans over de grote structuurwijziging die zij binnen Unique heeft doorgevoerd.

 

 

Over Auteur

Reageer