Faillissementen flexbranche juli 2013

0

In de maand juli zijn de volgende bedrijven die zich bezighouden met arbeidsbemiddeling failliet verklaard.

Het in 2010 opgerichtte Mc Personeelsdiensten uit Emmen is op 3 juli door de rechter in Assen failliet verklaard.

Op 2 juli is Uba Uitzendbureau uit Zevenbergschen Hoek (Moerdijk) failliet verklaard. De uitzendorganisatie was in 2006 opgericht en gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel in de sectoren horeca, industrie en gezondheidszorg. Ook Inzet Uitzendburo uit Utrecht, waarover ook op 2 juli het faillissement werd uitgesproken, was gespecialiseerd in zorgfuncties. Andere bedrijven die zich bezighouden met arbeids- of personeelsbemiddeling die op deze datum failliet zijn verklaard zijn Multimatch B.V. uit Haarlem en Deta Los B.V. uit Den Haag.

Job-Fun Uitzendbureau B.V. uit Groningen werd op 15 mei 2007 opgericht. De uitzendorganisatie opereerde vanuit Groningen met voornamelijk klanten in het Noord-Oosten van Nederland. Job-Fun Uitzendbureau was gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel, zoals elektromonteurs, cv-monteurs en pijpfitters. De meest recente vacatures op de website van de organisatie van directeur Jannes Kuiper stammen uit augustus 2012. Op 9 juli 2013 werd door de rechtbank in Groningen het faillissement over Job-Fun uitgesproken.

Op 9 juli is Pegas Flex B.V., handelend onder de naam Pegas uit Heerlen door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. De flexorganisatie bestond ruim 16 jaar en richtte zich op de regionale markt in de branches techniek en Bouw & Infra. Ook Pegas Pro werd op 9 juli failliet verklaard.

Op 9 juli werd ook het faillissement uitgesproken over Holland Groep Personeelsdiensten. Deze arbeidsbemiddelaar met vestigingenin Houten, Vlaardingen, Hoorn, Nijmegen en Den Haag was gespecialiseerd in de schildersbranche, polyesterbranche en reconditioneringsbranche. Ook werd op 9 juli het faillissement uitgesproken over JobVille uit Schiphol-Rijk (Haarlemmermeer).

Uitzendbureau Svb Greenjobs Bv uit Vlaardingen is op 16 juli door de rechtbank Rotterdam failliet verklaard. De uitzendorganisatie handelde onder de naam Merkplein. Ook van Top Hoogeveen Bv uit Hoogeveen was op 16 juli de uitspraak van het faillissement.

AB Bv, ook bekend als AZQ Uitzendbureau, uit Den Haag is op 23 juli failliet verklaard. Deze organisatie handelde echter niet onder de SBI-code 78, welke staat voor Arbeidsbemiddeling, uitzendbureaus en personeelsbeheer. Daarentegen werd SBI-code 70 gebruikt, welke staat voor holdings (geen financiële), concerndiensten binnen eigen concern en managementadvisering.

Ook Colour Personal Coaching Bv uit Almere is per 23 juli failliet. CoLour Personal Coaching  was actief op het brede gebied van Re-integratie, Outplacement, Werving & Selectie en Loopbaanbegeleiding.Ook over Datahouse Services Bv uit Groningen, Isb Uitzendbureau Bv uit Roosendaal en Jr Offshore Support Bv (handelend onder de naam Jros Transport ) uit Wieringerwaard is op 23 juli 2013 het faillissement uitgesproken.

Op 30 juli is het faillissement uitgesproken over Care4You Bv uit Emmen. Deze organisatie bemiddelt in professionals in specialistische zorg.

Bronnen: de databanken van Faillissementsdossier en Faillissementen.com.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer