Fatima Dahman verlaat DIRECT Service Groep

0

Fatima Dahman, algemeen directeur van DIRECT Service Groep in Arnhem, heeft na zeven succesvolle jaren besloten per 1 maart aanstaande voor zichzelf te beginnen. Met ingang van 1 april begint ze onder de naam A-nderz een praktijk als zelfstandig bedrijfsadviseur en aanbieder van payrollservices.

A-nderz

Zoals de naam al doet vermoeden, kiest ze daarbij voor een duidelijk andere aanpak dan anderen. Als voorbeeld noemt ze dat de payrolladviseurs van A-nderz standaard een aantal uur per week inhouse bij de klant zitten. “Zo functioneren ze als een soort mobiele HRM-adviseurs die bij vragen of problemen direct aanspreekbaar zijn voor zowel payrollkrachten als leidinggevenden”, zo licht Dahman toe.

Opvolger

Fatima Dahman startte in april 2011 bij DIRECT Service Groep als business unit manager van DIRECT Payrolling. Niet veel later kreeg ze tevens de leiding over DIRECT Klantcontact. Per 1 maart verlaat ze het bedrijf via de voordeur als algemeen directeur. In die hoedanigheid wordt ze opgevolgd door Rob Wennink, voormalig general manager bij Bunzl Verpakkingen.

Bron: A-nderz

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer