Flexbureaus winnen FD Gazelle Awards

0

Opvallend veel flexbedrijven zijn in de prijzen gevallen tijdens de recente verkiezingen van de FD Gazellen.

Het Financieele Dagblad organiseert de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Iedere onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% op jaarbasus wist te behalen, komt in aanmerking.

50 flexbureaus

Opvallend is dat van de 617 FD Gazellen in Nederland dit jaar bijna de helft (284) uit Noord- en Zuid-Holland afkomstig zijn. Én van de 292 Gazellen in de regio West (Noord- en Zuid-Holland, plus 8 uit Flevoland) zijn er ongeveer 50 aanbieders van personeelsdiensten, waaronder werving en selectie, uitzenden, detachering en payrolling.

Een paar van de winnende flexbedrijven uitgelicht:

WePayPeople

WePayPeople uit Amsterdam spande de kroon door in de categorie grote bedrijven in de regio West de Gouden FD Gazelle award in de wacht te slepen. Dit is de 4e Gouden FD Gazellen voor WePayPeople. FSGroep kreeg de Bronzen FD Gazelle in diezelfde categorie.

HOBIJ

Uitzendorganisatie HOBIJ heeft voor het 2e jaar op rij een FD Gazelle Award in de wacht gesleept. HOBIJ scoort goed als het gaat om bedrijfsawards. De uitzendorganisatie is al meerdere malen verkozen tot Best Managed Company en kreeg in 2014 de titel Best Workplace (voor goed werkgeverschap van uitzendkrachten).

Aeves

Aeves in Bussum dankte de award aan de omzetgroei van 500% die de aanbieder van interim-management en werving- en selectiediensten heeft gerealiseerd.

Payper

Payper won een Zilveren Gazelle in de regio Zuid. In 2014 won Payper een Gouden Gazellen en het bedrijf zette die omzetgroei in 2015 en dit jaar dus door. Payper streeft naar een omzet van 100 miljoen euro eind 2017.

JAMwerkt.nl

JAMwerkt.nl, dat een online tool voor de inhuur van flexkrachten levert, kreeg een Gouden Gazelle in de categorie ‘klein’ in Zuid-Nederland. De jonge ondernemers Miranda (25), Martijn (20) en Ruud Schippers (23) uit Bladel hebben als ambitie om het platform voor het einde van 2017 in heel Noord-Brabant te lanceren.

Bronnen: FD/Payper/JAMwerkt.nl

Over Auteur

Reageer