WePayPeople weer FD Gazelle

0

WePayPeople is voor het vijfde achtereenvolgende jaar een FD Gazelle. Daarmee behoort het ook in 2015 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het Amsterdamse bedrijf eindigde als tweede van Noord-Holland in de categorie middelgrote bedrijven van de FD Gazellen Awards 2015, waarin het dit jaar voor de derde keer meedeed.

In 2011 deed WePayPeople voor het eerst mee en eindigde in de landelijke ranking in de categorie kleine bedrijven op nummer 1. Daarmee was WePayPeople het snelst groeiende bedrijf van Nederland. De wederom hoge notering dankt het bedrijf aan een omzetgroei van 341,49% over de boekjaren 2012, 2013 en 2014. De groei in de laatste jaren komt vooral vanuit de backoffice dienstverlening voor uitzendbureaus en intermediairs.

Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople, zegt in een toelichting op de nominatie: ‘Voor de vijfde keer bij de snelste groeiers van Nederland zitten is niet zomaar iets. Doordat we het technologisch uitstekend voor elkaar hebben met onze zelf ontwikkelende high end ‘verloningsmachine’ kunnen we snelle groei goed aan. Maar het heeft ook te maken met de mensen die bij ons werken. Die zorgen dat de wensen van onze klanten optimaal worden opgevolgd. Zo kunnen onze klanten de focus op ‘de voorkant’ houden. Dat zorgt vaak voor groei bij die klanten.’

Bron: WePayPeople

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer