HOBIJ prijswinnaar FD Gazellen

0

Uitzendorganisatie HOBIJ behoort voor het eerst tot de groep van snelstgroeiende bedrijven in Nederland en mag zich hierdoor FD Gazelle noemen.

De feestelijke uitreiking is op 24 november in Breda. CEO Han van Horen neemt die avond de award in ontvangst.

Forse omzetstijging
De afgelopen jaren is de groei van HOBIJ in een stroomversnelling geraakt. HOBIJ sloot de boeken in 2014 met een forse omzetstijging van 47% ten opzichte van 2013, en ook dit jaar kan HOBIJ rekenen op een flinke toename. Ook het personeelsbestand van HOBIJ is flink gegroeid naar zo’n 2.000 verloningen per week.

FD Gazellen Awards
HOBIJ is al jaren op rij Best Managed Company, behaalde het in 2014 het predicaat Best Workplace voor het werkgeverschap richting uitzendkrachten (als eerste uitzendbureau in Nederland) en valt het nu voor het eerst in de prijzen bij de FD Gazellen Awards.
De FD Gazellen worden elk jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO en Mazars. De beoordeling vindt plaats door een onafhankelijke jury. Bedrijven die mee doen, moeten voldoen aan een aantal criteria ten aanzien van omzetgroei en financiële gezondheid van de onderneming.

Bron: HOBIJ

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer