USG People boekt 10% omzetgroei

0

Uitzendbedrijf USG People heeft de omzet in het derde kwartaal met bijna 10% zien groeien ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De omzet kwam in het derde kwartaal van 2015 uit op 684,1 miljoen euro. In de eerste drie kwartalen van 2015 kwam de totale omzet uit op ruim 1,87 miljard euro.
Zowel de EBITA als het nettoresultaat groeide met bijna 30% in het derde kwartaal naar respectievelijk € 37 en € 23 miljoen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Gedetailleerde cijfers over het derde kwartaal vindt u hier.

Versnelde groei in Nederland
Volgens USG People is de omzetgroei in Nederland versneld tot 12,1% (groei 2e kwartaal 2015: 9,0%). De omzet in Nederland steeg in september zelfs met 15,6%.

‘Groei houdt aan’
‘We hebben onze groei in het derde kwartaal opnieuw versneld’, zegt Rob Zandbergen, CEO van USG People, in een reactie op de cijfers. ‘In Nederland, België en Frankrijk hebben we met marktaandeel gewonnen. Zowel bij grote klanten als in het midden- en kleinbedrijf hield de groei in onze dienstverlening stevig aan. We konden deze groei realiseren met lagere kosten, wat leidt tot een forse verbetering van onze winstgevendheid. We verwachten dat de positieve trend in het laatste kwartaal van het jaar aanhoudt.’


Bron: USG People


Lees ook: Uitzender USG People ziet groei aanhouden

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer