Randstad boekt omzetgroei in derde kwartaal

0

Randstad heeft een goed derde kwartaal achter de rug. Het uitzendconcern zal zich verder aanpassen aan veranderende marktomstandigheden door een sterke focus op technologie.

Randstad boekte in het derde kwartaal van 2015 een omzet van bijna 5 miljard euro (€ 4,977 miljard). Dat komt neer op een omzetgroei van 10% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De ‘organische’ omzetgroei is 5%.
De  EBITA is gegroeid met 18% ten opzichte van vorig jaar tot € 249 miljoen. (organische groei is 13%). De nettowinst is uitgekomen op € 153 miljoen (+35%).
De gedetailleerde cijfers van Randstad in het derde kwartaal van 2015 vindt u hier.

Focus op technologie
‘We zien een stabiele groei in de meeste regio’s’, stelt Randstad ceo Jacques van den Broek, in reactie op de cijfers vast. Van den Broek stelt dat technologie een belangrijke rol zal gaan spelen binnen het concern, waarbij hij verwijst naar de recente overname van RiseSmart. ‘Wij vieren ons 55-jarige bestaan, wat aangeeft dat wij in staat zijn ons aan te passen aan de continu veranderende markt. En wij gaan door met het versterken van het fundament van onze organisatie voor de komende 55 jaar.

Bron: Randstad


Lees ook: Omzetgroei Randstad in Nederland

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer