Omzet Brunel daalt, Nederland in de plus

0

Brunel heeft in het derde kwartaal een omzet geboekt van 291 miljoen euro, een daling van 17% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In Nederland wist Brunel wel omzetgroei te realiseren.

In het derde kwartaal is de brutowinst met 8% gedaald tot 58,8 miljoen euro en de EBIT daalde met 25% tot 15 miljoen euro. In de eerste drie kwartalen is in totaal een omzet geboekt van bijna 942 miljoen euro, een daling van 9% ten opzichte van de eerste drie kwartalen vorig jaar.

Omzetgroei Nederland
In Nederland heeft Brunel het een stuk beter gedaan. In het derde kwartaal is de omzet in Nederland gegroeid met 8% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De groei vindt vooral plaats in de sectoren IT, finance en juridisch. Brunel verwacht ook dat de groei doorzet in Nederland.

Jan Arie van Barneveld, ceo van Brunel International, is in een toelichting op de cijfers positief over de Europese markt. ‘Wij zullen dubbele groeicijfers zien in Europa in de rest van het jaar.’

Bron: Brunel International


Lees ook: ‘Omzet en winst Brunel groeien’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer