Flinke omzetdaling Brunel, Nederland doet het beter

0

De coronacrisis hakt er ook bij Brunel stevig in. De detacheerder heeft de omzet in het derde kwartaal met -19% zien dalen. In Nederland deed Brunel het met een omzetdaling van – 8% relatief goed.

Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die Brunel vandaag heeft bekendgemaakt.

De omzet van Brunel is in het derde kwartaal van dit jaar met -19% gedaald ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. De omzet kwam afgelopen kwartaal uit op 209,6 miljoen euro.
Brunel International deed het in het derde kwartaal minder goed dan in het tweede  kwartaal, toen er een omzetdaling was van -13% ten opzichte van een jaar eerder. “De impact van de coronacrisis was in het tweede kwartaal minder groot dan verwacht, maar in het derde kwartaal drukte dit zwaarder op de omzet”, zegt Jilko Andringa, ceo van Brunel, in een toelichting.
De totale omzet in de eerste drie kwartalen van dit jaar komt uit op 690,8 miljoen euro, een omzetdaling van -12% ten opzichte van het jaar daarvoor.

Brunel Nederland

Opvallend is dat Brunel Nederland het relatief goed heeft gedaan de afgelopen periode. De omzet van Brunel in ons land kwam uit op 45,5 miljoen euro in het derde kwartaal, een omzetdaling van – 8% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.  Brunel Nederland boekte in het tweede kwartaal nog een omzetdaling van -11%.

Brunel Nederland zag voor de coronacrisis de omzet overigens ook al dalen. Brunel boekte in ons land in 2019 een omzet van bijna 207 miljoen euro, een omzetdaling van – 6% ten opzichte van 2018 (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100).

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer