Gewapend conflict bij Utrechts uitzendbureau

1

Bij uitzendbureau Jobs en Jobs op de Spinozaweg in Utrecht heeft maandagmiddag een gewapend conflict plaatsgevonden. Daarbij is mogelijk ook een vuurwapen gebruikt.

Dit meldt RTV Utrecht.

Het uitzendbureau kreeg even na 14.00 uur bezoek van twee mannen, die vervolgens een wapen zouden hebben getrokken. Toen ze er vandoor gingen, zat de politie ze direct op de hielen. Na een korte achtervolging konden ze worden aangehouden.

In eerste instantie werd er melding gemaakt van een overval. Een woordvoerder van de politie meldt op twitter dat de twee daders snel na de melding konden worden ingerekend.Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

In juni werd er ook al een brand gesticht bij Jobs en Jobs.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Die komen niet zomaar binnen en ze steken het niet zomaar in de fik, ik zou als medewerker toch eens achter mijn oren gaan krabben en snel elders een baan gaan zoeken.

Reageer