Goed jaar voor AB Vakwerk

0

Coöperatieve uitzender AB Vakwerk heeft in 2014 een omzet behaald van bijna 96 miljoen en een positief exploitatieresultaat van 2,1 miljoen euro.

Algemeen directeur Hylke van der Veen zegt in een toelichting op de cijfers: ‘We plukken nu duidelijk de vruchten van de in 2013 doorgevoerde herstructurering. Ook kunnen we vaststellen dat er sprake is van een voorzichtig economisch herstel en juist in die fase vraagt de markt om maximale flexibiliteit.’

AB Vakwerk, met in totaal tien vestigingen in het noorden van het land, is vooral sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector. AB Vakwerk onderscheidt zich van andere uitzendbureaus doordat de coöperatie mensen in vaste dienst neemt. Het bedrijf telt 1.150 vaste krachten en ongeveer 4.000 uitzendkrachten uit binnen- en buitenland.

Bron: AB Vakwerk


AB Vakwerk zal terug te vinden zijn in de Flexmarkt Omzetranglijst 2014 die in mei verschijnt. Vindt u dat uw organisatie ook niet mag ontbreken in de Omzetranglijst, vul dan het Vragenformulier Omzetranglijst 2014 in.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer