HeadFirst sleept grote aanbestedingen binnen

0

HeadFirst heeft twee Europese aanbestedingen met succes afgerond. De Raad voor de Rechtspraak en de Koninklijke Bibliotheek hebben HeadFirst als matchmaker gekozen voor externe inhuur van ICT-professionals.

De gegunde aanbestedingen hebben een positieve invloed op de omzet- en margeontwikkeling van HeadFirst Source Group in 2017. Bij de twee opdrachtgevers verwacht HeadFirst Source Group een omzet te behalen van ongeveer 5 miljoen euro.

Raad voor de rechtspraak

De aanbesteding bij de Raad voor de rechtspraak betreft het ter beschikking stellen van ict-professionals in het bijzonder aan spir-it, het ict-bedrijf voor de rechtspraak. De raamovereenkomst is gegund aan zes partijen, waar HeadFirst er één van is. De totale geschatte waarde van de raamovereenkomst bedraagt 20 miljoen euro per jaar. Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst Source Group: ‘We hebben de Raad voor de rechtspraak de afgelopen vier jaar al succesvol bediend. Dat we nu, op basis van een anoniem ingediende offerte, opnieuw geselecteerd zijn als intermediair voor de bemiddeling van leveranciersmedewerkers en zelfstandig professionals, stelt ons in staat de Raad voor de rechtspraak opnieuw een aantal jaren te voorzien van de beste ICT-professionals.’

Koninklijke Bibliotheek

De Koninklijke Bibliotheek (KB) is de nationale bibliotheek van Nederland. Passend in de toekomstgerichte personeelsstrategie van de KB, is een aanbesteding uitgezet met als voornaamste speerpunt het sturen op meerjarige ontwikkeling van de gewenste personele capaciteit, zowel in vaste formatie als in de flexibele schil. HeadFirst krijgt de rol om kwalitatief goede professionals te werven, selecteren en contracteren. Hierbij staat het borgen van rechtmatigheid, de doelmatigheid vergroten en ontzorging van de opdrachtgever en onderaannemers (leveranciers en zelfstandig professionals) centraal. Ook de Wet DBA is een belangrijk thema, waarbij HeadFirst KB met raad en daad bijstaat. Bij de aanbesteding zijn drie partijen geselecteerd, waarbij HeadFirst zodanig hoog scoorde dat zij als eerste geëindigd is.

HeadFirst Source Group is specialist op het gebied van inhuur van externe professionals, matchmaking, contracting en payrolling. Dagelijks werken meer dan 4.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg, waarmee het een jaaromzet realiseert van circa 450 miljoen euro.

Bron: HeadFirst Source Group

Lees ook: Fusie Source Group en HeadFirst eindelijk rond

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer