Heyu Works vindt investeerder in OTTO Work Force om groei te stimuleren

0
Recruitmentplatform Heyu Works maakt bekend te gaan samenwerken met een nieuwe investeerder. OTTO Work Force gaat de succesvolle start-up met een aanzienlijk financieel belang ondersteunen in de volgende groeifase. Heyu Works lanceerde in november 2022 een disruptief recruitmentplatform dat de arbeidsmarkt omdraait.
Via het platform ontdekken professionals meer over hun persoonlijkheid, cognitieve vaardigheden en drijfveren met behulp van gratis wetenschappelijke assessments. Op basis van deze data worden professionals anoniem gematcht met bedrijven en vacatures van de aangesloten bedrijven. Deze unieke methode zorgde er al voor dat veel grote bedrijven een samenwerking startten met het platform, waaronder YoungCapital, BetCity, Welten, de KNVB, en AFAS Software. Met deze investering brengt OTTO Work Force niet alleen een kapitaalinjectie, maar ook de nodige kennis en expertise om Heyu Works in de volgende groeifase te ondersteunen.

Latent werkzoekende professionals

Heyu startte in november 2022 op de Nederlandse markt met haar innovatieve recruitmentplatform waarmee het latent werkzoekende professionals helpt met het vinden van de ideale werkplek die optimaal bijdraagt aan hun persoonlijke groei en werkgeluk. Daarvoor biedt het platform drie gratis assessments aan dat professionals inzicht geeft in hun persoonlijkheid, cognitieve vaardigheden en drijfveren. Op basis van de resultaten ontdekken professionals hun perfecte match in de arbeidsmarkt. Aangesloten bedrijven zien de anonieme profielen en matchingscore en krijgen de kans om te solliciteren op de professional.

Volgende groeifase

Sinds de start van het recruitmentplatform hebben 4.500 professionals een profiel op heyu.works aangemaakt en veel van hen hebben een nieuwe baan gevonden door middel van het platform. Alle professionals die zo een nieuwe baan hebben gevonden, werken nog steeds bij hun nieuwe werkgever. Nu is de recruitment specialist toe aan een volgende fase van groei. Met de komst van investeerder OTTO Work Force, heeft Heyu een partner gevonden die hier op alle fronten aan kan bijdragen. Janic Makizodila, Founder van Heyu Works: “De DNA profielen van Heyu en OTTO matchen ontzettend goed met elkaar. OTTO Work Force zet in alles de medewerker centraal en dat is wat wij met Heyu ook maximaal nastreven. Precies daar hebben we de perfecte match gevonden.”
Janic Makizodila, CEO van Heyu Works en Frank van Gool, CEO van OTTO Holding

Stip op de horizon: 35.000 actieve professionals

Heyu wil met de investering het aantal professionals dat gebruikmaakt van het platform voor eind 2023 verdubbelen en voor eind 2024 meer dan 35.000 actieve professionals bereiken. Er is een groot tekort aan hoogopgeleide professionals in sectoren als de Sales, Marketing, Finance en Office. Ook zijn er veel traineeships in te vullen. Janic Makizodila licht toe: “Precies die professionals willen wij aanspreken. We doen het nu al heel goed in de Randstad maar we willen meer terrein winnen in de rest van Nederland en later ook buiten de Nederlandse grenzen.”

De kandidaat centraal

Sinds de oprichting in Nederland in 2000 heeft OTTO Work Force ieder jaar een grote groei doorgemaakt. Inmiddels zijn er 27.000 medewerkers actief in heel Europa. Vooral van de ervaringen in die groeifase, verwacht Heyu Works veel te kunnen leren. Frank van Gool, CEO & Founder van OTTO Work Force: “We zijn groot geworden omdat we het anders doen dat de hoofdmoot van de markt en omdat we onze mensen de waardering geven die ze verdienen. We geloven sterk in het platform van Heyu Works omdat dit precies hetzelfde voor ogen heeft. De kandidaat centraal in alles wat ze doen. We kijken dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking!”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer