HighCare ziet toekomst in kortdurend uitzendcontract gezondheidszorg

0

Detacheerder en adviesbureau HighCare breidt de dienstverlening uit met een uitzendbureau zodat ook ad hoc personeelsvragen kunnen worden opgelost.

HighCare voorzag ziekenhuizen en medische centra al van medisch personeel en managers voor een periode van minimaal één maand tot één jaar en van gespecialiseerde operatieteams. Nu gaat de personeelsaanbieder ook personeel voor een periode vanaf één dag tot één maand leveren via de nieuwe dienst HighCareFlex. Het uitzendbureau zal zich in eerste instantie richten op gespecialiseerde zorg, zoals intensive care, operatiekamer en dialyse.

De uitbreiding is mogelijk gemaakt door het aantrekken van nieuwe investeerder Holland Venture, die sinds januari 2010 betrokken is bij de personeelsaanbieder. Verdere uitbreidingen worden overwogen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer