HRMatches+: recruitment en personeelsplanning ineen

0

Er is een nieuw, volledig digitaal HR-systeem voor werving, selectie, juridisch werkgeverschap, planning, urenregistratie, verloning en facturering: HRMatches+. Naast het gebruik als digitaal recruitmentsysteem, kunnen bedrijven (uitzenders) hiermee de kwalitatieve instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers efficiënt beheren, zo stellen de aanbieders.

De aanbieders, HRMatches en Online-people, hebben op 4 november een samenwerkingsovereenkomst getekend.

HRMatches+
Volgens dit concept wordt tijdens het recruitmentproces niet alleen gekeken naar de kennis en werkervaring van een kandidaat (harde selectiecriteria), maar ook naar de karaktereigenschappen en competenties van de kandidaat (softe selectiecriteria). Korte gevalideerde testen zijn onderdeel van het proces, zodat direct inzichten verkregen worden. Door niet alleen te selecteren op harde selectiecriteria, maar ook op cultuur en gedragseigenschappen is de kans vele malen groter dat de nieuwe werknemer binnen het bedrijf past. Is de juiste kandidaat gevonden, dan worden de overeenkomsten digitaal door HRMatches+ opgesteld en digitaal ondertekend door opdrachtgever en werknemer. Naast het juridisch werkgeverschap ontzorgt HRMatches+ bedrijven ook op het gebied van planning, urenverantwoording, verloning en facturering. Dit betekent dat HRMatches+ digitaal taken overneemt van mensen. Bedrijven kunnen hun instroom, doorstroom en uitstroom van personeel daardoor efficiënter en effectiever inzetten en besparen zo enorm veel tijd op allerlei administratieve rompslomp, zo stellen HRMatches en Online-people.

Bron: Online-People

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer