ICT-detacheerder Avance neemt Jewotech over

0

Jewotech in Almere heeft zich aangesloten bij Avance ICT Groep Nederland. Jewotech verhuist naar de nieuwe locatie in Purmerend om daar samen met Avance Application Management de krachten te bundelen.

Avance ICT Groep Nederland is per 1 april jl. in Purmerend gestart met de nieuwe vestiging Avance Application Management.

Op deze nieuwe locatie hebben de specialisten de beschikking over een eigen packaging straat waardoor projecten ‘in huis’ kunnen worden uitgevoerd. Met bijna 60 packaging specialisten kan Avance in de behoefte van de markt voorzien op detacheringsbasis.

Combinatie detachering en projecten
Met ruim 30 medewerkers is Jewotech gespecialiseerd in applicatie packaging & virtualisatie, applicatiemanagement en detachering. Directeur Jeroen Wolff was eerder eigenaar van Lindeberg en verkocht dit bedrijf in 2007 aan Centric. Wolff: ‘De combinatie detachering en projecten is in mijn ogen ideaal. Als detacheringsopdrachten aflopen, kunnen de specialisten indraaien op de projecten. Tevens kunnen we projecten eenvoudig up- en downscalen met een flexibele groep specialisten in de detachering.’

Overname Jewotech
Door het opzetten van een Packaging expertise centrum en de overname van Jewotech behoort Avance tot de belangrijkste spelers op het gebied van packaging en virtualisatie binnen Nederland. Algemeen directeur Ron Stomp: ‘Avance wordt vaak ingeschakeld bij migratieprojecten. Deze maand ronden we een grote uitrol af bij Erasmus MC waar we 13.000 werkplekken naar Windows7 hebben gemigreerd. Bij toekomstige projecten kunnen wij nu het totale project aannemen en ook alle applicaties packagen tegen een vaste prijs per applicatie. Dat stellen opdrachtgevers op prijs.’

Avance ICT Groep Nederland heeft 260 professionals aan het werk.

Lees ook: ICT-detacheerder AVANCE neemt branchegenoot over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer