Jansen & De Wit neemt NXPD over

0

Met de overname van het bedrijf NXPD breidt Jansen & De Wit haar strategische positie verder uit in Oost Nederland.

De overname is naar eigen zeggen een logische vervolgstap binnen de strategie van het bedrijf om een sterke regionale speler te zijn in Noord- en Oost Nederland.

Jansen & De Wit is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, payrolling en het verzorgen van de totale backoffice voor intermediairs. Het bedrijf dat zich richt op personeelsdiensten, vanuit vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen, heeft onlangs in het Twentse Nijverdal haar nieuwste locatie geopend.
Jansen & De Wit heeft gedurende het jaar ruim 1.500 medewerkers op haar loonlijst. In de loop der jaren is zij uitgegroeid tot één van de grotere detacheringspartners in de regio Noorden Oost Nederland. Naast de branches bouw, asbest, sloop en infra wordt ook in andere takken personeel bemiddeld, met name voor het MKB. Na een aantal jaren heeft het bedrijf haar dienstenpakket naast detachering uitgebreid met payrolling, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor flexbedrijven.

NXPD is opgericht in 2011 en uitgegroeid tot een professioneel en regionaal bekend uitzendbureau op de Veluwe (Heerde en Hattemerbroek) en Zwolle. Naast het uitzenden in met name de bouw & infra en techniek & industrie beschikt NXPD ook over bedrijfsonderdeel NXPD Opleiden.

De overname brengt volgens Gerhard Morsink (commercieel directeur) nieuwe groeikansen met zich mee. Op het gebied van detachering is Jansen & De Wit sterk in de bouw & infra. Ook NXPD heeft veel ervaring in de bouw & infra en daarnaast een groot netwerk in de techniek & industrie. “Wellicht hebben de klanten van NXPD ook andere personele vraagstukken, die wij met één van onze vormen van dienstverlening prima kunnen invullen.”

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer