Kees Stroomer nieuwe COO USG People Nederland

0

USG People Nederland breidt haar directieteam uit en heeft per 1 maart Kees Stroomer (58) aangesteld als COO voor het Large Account Segment, tevens verantwoordelijk voor de commerciële portefeuille.

Stroomer vult de directie van USG People NL aan, waarin hij zitting neemt naast Marion van Happen, COO voor het MKB segment en de Specialty labels.

In zijn rol als COO gaat Stroomer zich richten op versteviging van de Go2Market Strategie voor het Large Account Segment van USG People.

Stroomer beschikt over een jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche, onder meer bij Tempo Team en Randstad. Het merendeel van zijn loopbaan is Stroomer actief geweest binnen de uitzendwereld. In zijn laatste baan was Stroomer Managing Director bij ISS Facility Services Nederland en keert nu met veel energie en enthousiasme weer terug naar de uitzendbranche.

Bron: USG People

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer