Leon Wolf operationeel directeur Careermaker

0

Leon Wolf is de nieuwe operationeel directeur van Recruitmentorganisatie Careermaker. Per 1 februari 2018 geeft hij leiding aan de drie business units Klantcontact, Telecom, Transport & Logistiek en de afdeling Sales & Marketing.

Van uitzendbureau naar recruitmentorganisatie

Wolf is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het realiseren van de strategische doelstellingen van Careermaker, waarbij de transitie van uitzendbureau naar recruitmentorganisatie centraal staat. Leon treedt toe tot de zittende directie die bestaat uit Martijn de Jong (algemeen directeur) en Arie Bol (financieel directeur).
Careermaker zit naar eigen zeggen midden in de transitie naar recruitmentorganisatie. In de gekozen strategie staat de candidate journey centraal. Vanuit zijn nieuwe rol zal Leon de strategie voor de komende jaren uitrollen, met als pijlers (online) recruitment, klanttevredenheid en meetbaarheid.
Met de promotie van Leon Wolf als operationeel directeur, zal Careermaker zich meer gaan focussen op winstgevendheid in de bestaande marktsegmentaties (Klantcontact, Telecom, Transport & Logistiek) door verder te specialiseren. “We gaan per segmentatie de focus veel meer leggen op specifieke functiegroepen. Een goed voorbeeld is onze afdeling Transport & Logistiek. In plaats van ons te richten op de volledige logistieke branche, zal de primaire focus zijn het werven, selecteren en begeleiden van chauffeurs”, licht Wolf toe.

Leon Wolf (41) is bijna twintig jaar actief in de uitzendbranche en heeft een uitgebreide achtergrond op het gebied van algemeen en commercieel management.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer