Maikel Pals algemeen directeur Brunel Nederland

0

Maikel Pals (43) is sinds januari de nieuwe algemeen directeur van Brunel Nederland B.V.

Pals volgt hiermee Jan Arie van Barneveld (CEO van Brunel International N.V.) op, die tijdelijk de functie waarnam.

Pals werkt al acht jaar bij Brunel. Sinds april 2015 is hij commercieel directeur van Brunel Nederland B.V. en sinds januari algemeen directeur. Pals: ‘Mijn ambitie is om Brunel Nederland verder te laten groeien, zowel qua omzet als qua dienstenaanbod. Allereerst door de kennis en ervaring die Brunel heeft op het gebied van de flexibele arbeidsmarkt nog actiever te delen met onze doelgroepen en stakeholders. We zien dat we op dat vlak steeds meer toegevoegde waarde leveren. Daarnaast gaan we ons sourcing- en recruitmentapparaat nog verder professionaliseren. Tot slot zien wij grote mogelijkheden in de toename van activiteiten binnen onze Solutions-tak. Het bieden van verschillende arbeidsgerelateerde diensten op maat is een belangrijke succesfactor voor verdere groei.’

Brunel is een wereldwijd opererende, zakelijke dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden engineering, IT, legal, finance, marketing & communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 13.000 medewerkers en een jaaromzet van ruim € 1.387 miljard (2014). Brunel opereert vanuit een eigen internationaal netwerk met meer dan 100 kantoren in 37 landen.

Bron: Brunel

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer