Maurice Rojer nieuwe adjunct-directeur ABU

0

Maurice Rojer treedt per 1 november in dienst bij de ABU als adjunct directeur/manager Arbeidsvoorwaarden en Juridische Zaken. Rojer volgt Jurriën Koops op die met ingang van januari 2014 directeur wordt bij de ABU.

Maurice Rojer is sinds 2006 werkzaam bij werkgeversorganisatie AWVN. Aanvankelijk als beleidsadviseur en sinds 2011 als manager Beleidsafdeling. Daarvoor was Rojer negen jaar werkzaam als beleidsadviseur bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Rojer studeerde sociologie aan de Universiteit van Amsterdam waar hij ook promoveerde.

De huidige algemeen directeur van de ABU, Aart van der Gaag, geeft aan blij te zijn met de komst van Rojer: ‘Ik ben zeer verheugd om iemand met de ervaring als die van Rojer aan te hebben kunnen trekken. Daardoor kan de ABU een sterk nieuw directieteam vormen dat in de toekomst een krachtige rol kan blijven spelen in de belangenbehartiging van de uitzendbranche’, aldus Van der Gaag.

Eerder dit jaar maakte de ABU bekend dat Aart van der Gaag zijn functie als algemeen directeur van de ABU vanwege het bereiken van de 65-jarige leeftijd in januari volgend jaar neerlegt. In mei 2014 neemt hij het voorzitterschap van de branchevereniging over van Hans Kamps.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer