Moederbedrijf YoungCapital, The Works, breidt recruitmentdienstverlening uit met participatie in Timetohire

0

The Works, moederbedrijf van YoungCapital, gaat een participatie aan met Timetohire: de grootste en snelst groeiende Recruitment Process Outsourcing (RPO) partij in Nederland. RPO is een nieuwe stroming binnen recruitment waarbij zorg wordt gedragen voor de gehele wervings- en employer branding-strategie van organisaties. Daarmee breidt de The Works de dienstverlening in het recruiten van vaste medewerkers voor haar klanten verder uit. De bedrijven gaan intensief samenwerken waarbij The Works een belang neemt in Timetohire.

Rogier Thewessen, medeoprichter van The Works en YoungCapital: ‘We zijn ontzettend enthousiast over de participatie in Timetohire. Er bestaat een goede culturele fit tussen de partijen, we willen beide graag innoveren en vernieuwen. Door langdurige aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt is er een steeds grotere behoefte van bedrijven om ondersteuning te krijgen met de werving van de vaste medewerkers. Daar sluit de visie en dienstverlening van Timetohire naadloos op aan. Met deze participatie verbreden we onze diensten en kunnen we klanten nog beter ondersteunen in het werven en behouden van personeel.’

Outsourcen recruitmentproces (RPO)

Door aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt en stijgende kosten wordt het werven van nieuwe medewerkers steeds duurder en complexer. Met het outsourcen van het recruitmentproces (RPO) worden opdrachtgevers door wervingsspecialisten ontzorgd. Niet alleen gaan deze specialisten datagedreven te werk, ook implementeren ze een bedrijfsspecifieke wervingsstrategie. Onderdeel van deze strategie zijn employer branding, instroom en behoud van talent en het voeren van arbeidsmarktcampagnes. Daarbij wordt met een integrale blik op alle contractvormen gekeken waar een bedrijf naartoe wil en welke mensen daarvoor nodig zijn.

Challenger

‘Bij Timetohire zien we onszelf als challenger van de traditionele recruitmentsector. Wij ondersteunen organisaties met kennis en expertise langs de gehele candidate journey. Daarin vinden we een perfecte partner in The Works. Het is de ambitie om RPO-marktleider te worden in Europa en met deze verbreding nog meer waarde toe te voegen aan de snel veranderende sector.’ Aldus Milad Zandi, medeoprichter van Timetohire.

The Works

The Works is de holding achter recruitmentbureaus en jobboards YoungCapital, YoungCapital NEXT, Jobbird.com en StudentJob. Met 20 jaar ervaring en een internationale database van 7,5 miljoen mensen is The Works de grootste challenger in de uitzend- en arbeidsmarkt in Europa. De organisatie van The Works wordt gevormd door ruim 1.300 jonge medewerkers met een gezamenlijk doel: een positieve impact maken door werkzoekenden en bedrijven op de beste manier bij elkaar te brengen.

Timetohire

Timetohire speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de wervingsprocessen van organisaties, met als doel het realiseren van meer succes en duurzaamheid in recruitment. Naast Recruitment Process Outsourcing biedt Timetohire ook interim recruitment en HR-oplossingen om op elke fase van de candidate- en employee journey te kunnen ondersteunen. Timetohire is opgericht in 2018 en telt nu meer dan 100 recruitmentspecialisten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer