Mysolution neemt OnRecruit over

0

Mysolution, dat software oplossingen voor de uitzend- en detacheringsbranche levert, neemt het Nederlandse softwarebedrijf OnRecruit over, dat tooling levert voor de recruitmentbranche.

Mysolution zet door overname OnRecruit een stap vooruit in de staffing- en recruitmentmarkt. Het heeft naar eigen zeggen de ambitie om een one-stop solution te leveren voor de staffing industrie, het Total Talent Management-platform. Door de oplossingen van OnRecruit te combineren komt volgens Mysolution ‘de droom van staffing- en recruitment teams om data gedreven te werken snel dichterbij’.

Hiermee wil Mysolution inspelen op de trend in de recruitmentwereld. Vanwege de versnelling in automatisering en gebruik van nieuwe technologieën wordt er steeds meer data gecreëerd. Veel organisaties vragen zich af hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van al die data, zodat hun candidate en customer journeys continu verbeterd kunnen worden.

Recruitment marketing technologie

Jaap Postma, CEO bij Mysolution, ziet een extra toegevoegde waarde in de marketing partnerships, technologie en kennis die OnRecruit heeft: ‘Veel van onze klanten investeren op dit moment in recruitment marketing technologie. Het is onze visie om met een beter gebruik van alle beschikbare data de opbrengsten voor onze klanten te optimaliseren. De inzichten die OnRecruit onze klanten kan bieden in combinatie met OnRecruit’s partnerships met bijvoorbeeld Autopilot, Indeed en Talent.com, gaan onze klanten simpelweg helpen om meer omzet te halen uit zowel advertising, als hun bestaande database.’

Lees ook: Slimme recruitmenttechnologie in trek bij uitzenders

OnRecruit zal haar producten ook stand-alone blijven aanbieden aan recruitment teams die niet van de softwareproducten van Mysolution gebruik maken. Naast een uitrol van de producten van OnRecruit binnen de Mysolution klantenkring, zal er ook gewerkt worden aan een intensivering van het partnership met OTYS (onderdeel van Mysolution).

René Bolier, 10 jaar geleden eerste werknemer van OnRecruit, nu CEO, zal toetreden tot het managementteam van Mysolution in de rol van CCO Recruitment Solutions, om de gecombineerde propositie van Mysolution en OnRecruit nationaal en internationaal verder helpen uit te rollen.

Mysolution, opgericht in 2005, levert software voor de staffing- en recruitmentmarkt en telt sinds de overname van OTYS ruim 200 medewerkers in Nederland, België en Tsjechië.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer