Mysolution vestigt zich ook in Duitsland

0

De Nederlandse leverancier van staffing- en recruitmentsoftware Mysolution opent een kantoor in Frankfurt. Oliver Welz (ex-Bullhorn) geeft als Country Director leiding aan het team van Mysolution Duitsland.

Oliver Welz heeft in het verleden een grote bijdrage geleverd aan de groei van Bullhorn in de DACH regio. Hij gaat vanaf september zijn team uitbouwen om Duitse klanten volledig vanuit Duitsland te kunnen bedienen.

Deze stap past naar eigen zeggen in de groeifase van het bedrijf. Na een langdurige en snelle groei in de Nederlandse markt is Mysolution klaar om hun internationale ambities waar te maken in Duitsland.

Mysolution, opgericht in 2005, is een grote speler in Nederland op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt en telt sinds de overname van OTYS en Onrecruit ruim 200 medewerkers in Nederland, België en Tsjechië. In de afgelopen jaren zijn alle producten beschikbaar gekomen als SAAS-applicatie voor het recruiten en inzetten van tijdelijk personeel. Meer dan 1.100 organisaties werken dagelijks met oplossingen gebaseerd op de technologieplatformen van Mysolution.

Lees hier meer over Mysolution Duitsland.

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer