Nederlandse Connect in Franse handen

0

Connect, de Nederlandse bemiddelaar in technische vacatures en zzp-opdrachten, komt in Franse handen. De HR-dienstverlener Groupe Adéqat heeft per direct een honderd procent aandelenbelang genomen in Connect.

De overname heeft naar eigen zeggen geen gevolgen voor de huidige medewerkers van Connect, dat ook gewoon onder eigen naam actief blijft.

Als reden voor de overname geven beide partijen hun groeiambities die door de overname mogelijk zouden worden.

Connect

Vanaf de oprichting in 1992 specialiseert Connect zich in het bemiddelen van technisch personeel en zzp-activiteiten in de techniek en maakindustrie, waaronder de(luchtvaart, automotive, scheepsbouw, agri-food en machinebouw. In 2010 trad connect met zzp-service toe op de Nederlandse ZZP-markt. Op dit moment telt het bedrijf tien kantoren in Nederland. Connect heeft een jaaromzet van circa € 20 miljoen.

Groupe Adéquat

Groupe Adéquat behoort met een omzet van een miljard euro, veertienhonderd medewerkers en driehonderd vestigingen in vijf verschillende landen tot de vijftig grootste HR-dienstverleners ter wereld. De acquisitie van Connect volgt op eerdere, recente overnames van het Ierse Sigmar en het Canadese Totem. Deze overnames zijn onderdeel van Groupe Adéquat’s ambitie om in de komende vijf jaar verder uit te breiden naar tien verschillende landen met als doel één van de 25 grootste HR-dienstverleners ter wereld te worden.\

Bron: Connect

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer