Nieuw hoofdkantoor voor OTTO in Polen

0

Uitzendbureau OTTO Work Force, de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Nederland, heeft in Polen een nieuw hoofdkantoor geopend voor haar activiteiten in Midden- en Oost-Europa.

In het kantoor, dat gevestigd is in de plaats Wroclaw, zullen ongeveer twintig medewerkers gaan werken. Het zal bestuurd worden door Guido Vreuls.

OTTO Work Force wil inspelen op de snel groeiende Poolse uitzendmarkt. De Poolse economie kende in 2008 een groei van 5 procent. In 2009 kende de economie nog steeds een groei van 1,7 procent. De verwachting is dat de economie zich nog beter gaat ontwikkelen.

Directievoorzitter Frank van Gool noemt het nieuwe hoofdkantoor een “zeer positieve ontwikkeling voor het bedrijf en voor de verdere uitbouw van de onderneming.” “Het mooie van deze opening is dat wij de komende jaren onze positie in Polen en omgeving flink kunnen verstevigen. Nu al zenden wij bijna net zoveel uitzendkrachten uit in Polen als in Nederland. Ons kantorennetwerk in Polen moet de komende tijd fors groeien,” aldus Van Gool.

Naast de uitbreiding in Polen, wil OTTO ook in Nederland nog verder uitbreiden. Er wordt met vijf tot zes bedrijven onderhandeld over een overname. Ook is de uitzender in gesprek met bedrijven waar zij intensief mee zou willen samenwerken. Vanwege een geheimhoudingsverklaring kon OTTO Work Force hierover echter geen nadere details vrijgeven.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer