Nieuwe directeur zorg bij Facilicom

0

Facilicom Facility Solutions heeft Marc van Hagen benoemd tot directeur business development zorg. Het gaat om een nieuwe functie binnen het directieteam van Facilicom die is ingesteld omdat het bedrijf in de zorgsector een steeds grotere rol speelt als strategisch partner.

Vanwege de initiatieven die Facilicom de afgelopen jaren in de zorg heeft ontwikkeld, ontstond de behoefte om iemand toe te voegen aan het directieteam die zich volledig richt op het samen met zorginstellingen ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten. Met de aanstelling van Marc van Hagen is deze functie ingevuld.

Van Hagen was hiervoor werkzaam bij Universitair Medisch Centrum Utrecht waar hij lid was van het directieteam van het facilitair bedrijf. Daarvoor was Van Hagen werkzaam in de caresector voor cateraar Albron.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer