Nocore Group neemt Peters Informatisering over

0

Nocore Group in Uden neemt Peters Informatisering in Tilburg over. Peters Informatisering levert al meer dan 15 jaar aan thuiszorginstellingen haar softwarepakket Zorgplan.

Nocore levert aan meer dan 700 bedrijven in de schoonmaak- en uitzendbranche een ERP softwarepakket waarmee bedrijven hun operationele, personele en financiële processen volledig kunnen automatiseren.

Met de overname vestigt Nocore zich stevig in het domein van software leveranciers in de thuiszorgbranche. Door samenvoeging van beide organisaties, waaronder de R&D afdelingen, kunnen beide bedrijven beter en sneller inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen en hun dienstverlening naar hun bestaande klanten verder ontwikkelen en uitbouwen, waaronder het aanbieden van innovatieve Portals & App’s.

Nocore Care
Peters Informatisering zal onder de naam Nocore Care verder gaan en onderdeel worden van Nocore Group, gevestigd in Uden. De overname heeft geen personele consequenties.

Bron: Nocore

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer