ManpowerGroup neemt PEAK-IT over

0

ManpowerGroup-dochter Experis neemt per direct een meerderheidsbelang in ICT-bedrijf PEAK-IT. PEAK-IT blijft onder eigen merknaam opereren.

Met de transactie zegt ManpowerGroup invulling te geven aan de strategie om wereldwijd haar leidende positie op gebied van staffing op de ICT-markt verder uit te bouwen.

PEAK-IT zelfstandig opereren
PEAK-IT blijft zelfstandig opereren en het management blijft in handen van de huidige directie. Jilko Andringa, algemeen directeur ManpowerGroup Nederland over de overname: ‘Door onze krachten te bundelen breiden we het palet aan oplossingen naar wederzijdse klanten uit en bieden we een nog breder carrièrepad aan de ICT-professionals en interne collega’s.’

IT-detacheerder iSense
Vorig jaar nam Experis al een meerderheidsbelang in IT-detacheerder iSense. Andringa: ‘Zowel iSense als PEAK-IT sluiten mooi aan bij Experis. Waarbij iSense is gespecialiseerd in schaarste profielen zoals de .NET Professionals en PEAK-IT focust op het bieden van continuïteit en service+ door middel van detachering, co-sourcing en outsourcing. Met PEAK-IT, iSense en Experis kunnen we nu de hele markt bedienen.’

Bron: ManpowerGroup

Lees ook: ManpowerGroup lijft ISense ICT in

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer