Olympia levert flexkrachten aan Gemeente Amsterdam

1

Olympia gaat vanaf 1 juni 2014 onder andere callcenter medewerkers, reinigingspersoneel, secretarieel en administratief personeel leveren aan de Gemeente Amsterdam.

De gemeente Amsterdam en Olympia Uitzendbureau gaan een contract aan voor minimaal drie jaar. Per onderdeel van de aanbesteding kan de samenwerking met twee jaar worden verlengd.

De gemeente Amsterdam heeft de aanbesteding van flexibel personeel onderverdeeld in verschillende onderdelen. Olympia schreef zich in op vier van de zes onderdelen en is als een van de partners geselecteerd. De gewonnen onderdelen zijn: Contact Center, Reiniging, Secretarieel en Overige functies.

Lees ook: Olympia levert flexkrachten GVB

Na een lichte omzetdaling zakt Olympia in de omzetranglijst 2013 van Flexmarkt één plaats naar de 8e positie.
De omzetranglijst 2013 wordt gepubliceerd in het blad Flexmarkt dat op 27 juni verschijnt.
Nog geen abonnee? Bestel dan nu 5 nummers voor slecht 25 euro.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. ik dacht dat we de meest kwetsbare beroepen in Nederland als bv reiniging meer zekerheid zouden gaan bieden. Dus nee weer veel blabla en uiteindelijk weer niet doen. let op de gewonnen onderdelen zijn: Contact Center, Reiniging. Wie het laagst biedt wint weer en wederom wordt er niet naar de mens gekeken. Gemeentes en het Rijk zouden het voorbeeld moeten geven. Er is niets op tegen om flexibel te werken maar het moet wel volgens normen en waarden gaan. en er moet een bestaansrecht komen voor deze uitzendkrachten. Zo krijgen de goede bureaus die wel voor hun mensen staan een slecht naam.

Reageer