Omzet Monster daalt

0

Monster Worldwide, het moederbedrijf van vacaturesite Monsterboard, heeft in het 3e kwartaal een omzet behaald van $ 145 miljoen. Dat is een omzetverlies van 13% ten opzichte van vorig jaar.

Dat blijkt uit de cijfers die het concern heeft bekendgemaakt.

Overname door Randstad
Het omzetverlies komt op een moment dat Monster in een overnamestrijd is verwikkeld. Onlangs werd bekend dat uitzendorganisatie Randstad Monster Worldwide wil overnemen. De grootste aandeelhouder van Monster Worldwide ligt echter dwars bij de verkoop van het bedrijf aan Randstad. MediaNews Group, dat een belang van 11,6% heeft in het moederbedrijf van vacaturesite Monsterboard, kan zich niet vinden in de overeengekomen verkoopprijs. Desondanks is Randstad inmiddels officieel begonnen met haar bod op de aandelen van het Amerikaanse Monster Worldwide.

In de oktobereditie van Flexmarkt die onlangs is verschenen leest u alles over de perikelen bij deze overname. Wilt u Flexmarkt ook ontvangen?

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer