Omzet Source stijgt met 5%

0

Source Group heeft over het eerste kwartaal van 2016 een omzet behaald van € 48 miljoen. Dat is een omzetstijging van 5% ten opzichte van het eerste kwartaal 2015.

Dat heeft Source Group via een persbericht laten weten. Source is specialist op het gebied van het recruiten van zzp-ers, freelancers en professionals met een IT-achtergrond.

Effect Wet DBA
Source stelt dat het, zo kort na de invoering van de Wet DBA op 1 mei jl., nog geen nauwkeurige inschatting geven van de effecten van deze nieuwe regelgeving op de bedrijfsvoering en de resultaten. De algemene verwachting is dat de inhuur van ZZP-ers in eerste instantie zal afnemen, terwijl het contracteren van professionals middels een arbeidsovereenkomst juist zal toenemen. Source zegt haar klanten in elk geval op beide wijzen te kunnen bedienen.

Source zegt daarnaast op korte termijn meer te laten weten over de voorgenomen fusie met HeadFirst.

Bron: Source Group


Lees ook: Source boekt sterke omzetgroei

 

Noot van de redactie: Source Group behaalde in 2015 een omzet van 195,3 miljoen euro, zo blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 die half juni wordt gepubliceerd in Flexmarkt.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer