Oprichter StudentenWerk beste online ondernemer

0

Rogier Thewessen, mede-oprichter van StudentenWerk heeft woensdagavond de award voor Leading Online Entrepreneur of the Year gewonnen (LOEY).

De LOEY Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie. De jury, onder meer bestaande uit Reinout Oerlemans, heeft de winnaars op basis van innovatie, passie, resultaten, voorbeeldfunctie en inzet voor de online branche geselecteerd. Volgens Oerlemans heeft Thewessen met StudentenWerk ‘de uitzendmarkt op zijn kop gezet’. Ook waardeert de jury het feit dat StudentenWerk het buitenland verovert onder de naam StudentJob en talloze andere mogelijkheden ziet op de centrale database van StudentenWerk.

Samen met zijn zakenpartners Bram Bosveld en Hugo de Koning begon Thewessen in 2000 StudentenWerk volledig online. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in de nichemarkt voor studenten.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer