Overnames, uitbreidingen en samenwerkingen

0

In de afgelopen maand (september/oktober) waren er weer diverse overnames en aankondigingen van samenwerkingen in de flexbranche. Flexmarkt zet deze voor je op een rij. 

Detacheerder Neomax|Olgreen nu ook in Capelle aan den IJssel

IT-detacheerder Neomax|Olgreen breidt uit naar Capelle aan den IJssel. Met de uitbreiding versterkt het bedrijf, dat ook al een kantoor in Naarden heeft, haar landelijke dekking.

In Person opent deuren in Rotterdam

Op 28 september vond de officiële opening van de nieuwe In Person-vestiging in Rotterdam plaats. De geboren en getogen Rotterdammer die de zaak gaat runnen is Frank Onderdelinden. Hij voelt zich helemaal thuis in de Rotterdamse mentaliteit van ‘geen woorden maar daden’. Peterine van Egdom, franchisemanager van uitzendbureau In Person: “Met de toevoeging van Frank aan onze mooie groep In Person ondernemers hebben we een rasechte Rotterdammer in ons midden. We zijn dan ook erg blij dat we ook in het westen van het land kunnen gaan uitbreiden, nadat we eerder al Oud-Beijerland geopend hebben.”

Frank Onderlinden runt Rotterdamse vestiging In Person
Frank Onderdelinden runt de Rotterdamse vestiging van In Person

Samenwerking Vanberkel Professionals met Tsavo en Valcon

In opdracht van het Instituut Mijnbouwschade Groningen gaat Vanberkel Professionals samen met Tsavo en Valcon het bouwmanagement van het project Duurzaam Herstel uitvoeren. Met het door hun gevormde Bouwmanagementbureau (BMB) zitten zij in het hart van de operatie waarbij de bouwbedrijven Van Wijnen en Plegt-Vos c.s. de uitvoerig voor hun rekening nemen.

Sebastiaan de Ruiter, Directeur bij Vanberkel Professionals: “Vanberkel Professionals is zeer sterk in het bij elkaar brengen van goede mensen op de juiste plek. Dat doen wij in het verband van Cohedron en House of HR, die op elke relevante markt mensen en organisaties bij elkaar brengt. Dat maakt ons sterk, omdat wij op elk onderdeel van een organisatie kwaliteit leveren, van financials tot juristen, van projectmanagers tot consultants, van informatiemanagers tot mensen in de bouw. Ik ben dan ook zeer vereerd om met deze opdracht perspectief en vertrouwen te kunnen geven aan de bewoners.”

Ondertekening samenwerking Van Berkel Professionals
Op de foto vlnr: Glenn Janssen (Valcon), Selma Kotter (IMG), ondertekenaars Mariken Jacobs (IUC EZK) en Sebastiaan de Ruiter (Vanberkel Professionals)

in-TRIM Advies en in-PRO6 worden Intrims, Project Professionals

In-TRIM Advies en in-PRO6 hebben besloten hun krachten te bundelen. Na vele succesvolle samenwerkingen gaan ze samen verder als Intrims, Project Professionals. Als Intrims, Project Professionals zetten zij hun expertise in voor de realisatie van technische projecten die bijdragen aan een beter en duurzamer Nederland. De samenvoeging verstevigt het netwerk en de marktpositie. Met de bundeling van krachten ontstaat een solide partner met 75 professionals op het gebied van Engineering, Projectmanagement en Projectbeheersing binnen Energie, Haven, Rail en Smart City met vestigingen in Delft en Deventer.

The Specialist Group (TSG) neemt de technische staffing business unit van Umia Innovation over

The Specialist Group is gespecialiseerd in het leveren van hoger technisch personeel om de energietransitie mogelijk maken. Umia is een Zweedse leverancier van technische installaties. Er worden geen financiële details van de deal vrijgegeven. De overgenomen business unit gaat verder onder de naam Altio. TSG zet zo een belangrijke stap in haar internationale groei. TSG heeft de ambitie om een leidende positie te verwerven in het leveren van professionals in Europa’s duurzame energiesector.

Nordian verwerft meerderheidsbelang in BlueTrail Group B.V.

Nordian heeft een meerderheidsbelang verworven in BlueTrail Group B.V. BlueTrail, gevestigd in Alphen aan den Rijn, bemiddelt jaarlijks meer dan 400 interim professionals. Dit zijn voornamelijk hoogopgeleide interim IT professionals die actief zijn in het (semi-) publieke domein .

Bart Wille, CEO van BlueTrail: “We zijn verheugd om investeerder Nordian als strategische partner te verwelkomen. Vanaf het begin was er een sterke klik in onze gesprekken, waarbij menselijkheid en ondernemerschap voorop stonden. Deze samenwerking zal onze unieke positie in de markt versterken, terwijl we ons DNA behouden en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Nestor neemt Uitzendbureau 65plus over

Eerder werd op deze site al aangekondigd dat Nestor Uitzendbureau 65plus overneemt. Daarmee wordt het de grootste uitzender in de Benelux voor 50-plussers en gepensioneerden.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer