Payroll select introduceert easyworx

0

Payroll select introduceert een reeks nieuwe hr-diensten onder het nieuwe label easyworx. Dit past volgens payroll select in de transformatie van de organisatie van een pure payroll specialist naar HR-Tech dienstverlener die allocatie, inzet en beheer van personeel organiseert.

Payroll select staat al sinds 2002 bekend als specialist in payroll en als backoffice dienstverlener voor intermediairs. Easyworx zal als merk naast het bestaande payroll select worden geïntroduceerd en combineert de jarenlange ervaring van het bedrijf met vernieuwende technologieën. Met de introductie van easyworx zullen de labels Prokx en Easystaff komen te vervallen.

Rick Simons, ceo payroll select & easyworx: “Wij zijn al ruim twee jaar aan het ontwikkelen en hebben fantastische oplossingen gemaakt voor onze opdrachtgevers. De introductie van easyworx is de next step naar onze doelstelling de onderneming om te vormen tot een HR-Tech bedrijf.”

Payroll Select is opgericht in 2002 en uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van payrolldiensten voor werkgevers en intermediairs. Het bedrijf heeft opdrachtgevers in de profit en non-profit sector door heel Nederland, variërend van MKB tot grote ondernemingen in diverse branches.

Bron: Payroll Select

noot van de redactie: Payroll Select Groep behaalde in 2018 een omzet van 228,9 miljoen euro, een omzetdaling van ruim 10% ten opzichte van het jaar daarvoor. (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019)

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer