Payroll Select neemt Prokx Payroll Professionals over

0

Payroll Select heeft Prokx Payroll Professionals overgenomen. Het is de vierde overname door Payroll Select in korte tijd.

Dat maakte Payroll Select vanochtend bekend.

Naam Prokx blijft bestaan

Prokx Payroll Professionals in Deventer is een payrollspecialist in de horeca- en recreatiesector met een totale omzet van ca €35 miljoen op jaarbasis.

De overname van Prokx Payroll Professionals biedt Payroll Select naar eigen zeggen een sterk platform om de dienstverlening in de horecasector verder te optimaliseren en uit te breiden. Prokx Payroll Professionals zal als apart merk gehandhaafd blijven.

Vierde overname

Het is de vierde overname die Payroll Select in korte tijd doet en dit is naar eigen zeggen in overeenstemming met de strategie om de activiteiten in belangrijke markten via selectieve overnames uit te breiden.

Groei Payroll Select

Payroll Select is actief in heel Nederland en in verschillende branches zoals callcenters, onderwijs, horeca en de intermediaire markt. Het bedrijf is gevestigd in Zutphen en er is een team van meer dan 80 medewerkers werkzaam. De Payroll Select Groep verwacht in 2016 een omzet te realiseren van 175 miljoen euro en dagelijks ruim 12.500 medewerkers in diverse sectoren werk te bieden.

Bron: Payroll Select

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer