Please neemt HR-bemiddelaar Expand over

0
Please neemt HR-bemiddelaar Expand over. Daarmee creëert Please meer landelijke dekking.
Expand is gespecialiseerd in recruitment en interim-management van (zelfstandige) HR-professionals, HR Executive search en Consultancy. De overname van Expand sluit aan bij de groeiambities van Please HR Professionals en moederbedrijf Please.
Please, gevestigd in Boxtel, van oudsher gericht op payroll, ontwikkelt zich de laatste jaren naar werkgeverspartner met de toevoeging van een salarisadministratie-, uitzend, expat- en zzp-dienstverlening. Het doel: mkb-ondernemers ondersteunen bij álle facetten van het werkgeverschap. Eind 2022 voegde de werkgeverspartner uit Helmond de inzet van interim HR-professionals toe aan haar dienstenpakket én nam Please HR-bemiddelaar Ja! HRM uit Zwolle over.

Landelijke dekking

Lars Bombeeck, directeur Please HR Professionals: “We creëren met deze overname meer landelijke dekking. Zo kan de Please Groep, dankzij de expertise van Expand, vanaf nu ook invulling geven aan recruitment- en executive search-vraagstukken in het zuiden van Nederland. Onze opdrachtgevers profiteren van een groter netwerk en de kennis van meer dan 50 aan Expand verbonden HR-bloggers. De opdrachtgevers en kandidaten van Expand kunnen op hun beurt per direct gebruikmaken van de diensten en faciliteiten van Please, waaronder ons digitaal platform Aybler en de mogelijkheid tot self-billing. De komende maanden gaan we onderzoeken hoe onze bedrijven – en daarmee onze opdrachtgevers en HR professionals – nog meer van elkaar kunnen profiteren.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer