Prima Personeel verder als Actief Techniek

0

Het technische uitzendbureau Prima Personeel, dat in januari van dit jaar onderdeel werd van Actief Nederland, gaat vanaf 1 januari 2020 verder als Actief Techniek.

Met de overname van Prima Personeel heeft Actief Nederland een belangrijk technisch vakgebied toegevoegd aan haar dienstverlening; een segment waarin de arbeidskrapte steeds verder toeneemt. Met de uitbreiding van het dienstenpakket is Actief Nederland een top-10 speler geworden op de Nederlandse markt van uitzenders.

 Groei lokale vestigingen

Ronald Kardol, directeur van Actief Nederland: “Wij voeren een andere strategie dan de meeste uitzenders. (..) We hechten veel waarde aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap. Wij openen nieuwe vestigingen terwijl landelijke uitzenders juist vestigingen sluiten. Wij willen hierin blijven investeren. Op korte termijn zullen we ook een vestiging in Amersfoort openen.”
Momenteel heeft Prima Personeel tien locaties, waarvan de meest recente vestigingen geopend zijn in Arnhem en Sittard. Actief Nederland stelt dagelijks meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en inhouse locaties in heel Nederland.

Specialist in vakmensen

Prima Personeel (straks Actief Techniek) heeft ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van vakmensen in de sectoren metaal, installatie, bouw, schilders, groen, infra (grond, weg en waterbouw) en marine en offshore.
Roel Steenland, operationeel directeur Prima Personeel: “Naast bemiddeling is Prima Personeel een grote speler in het opleiden van vakmensen en dat vinden we ontzettend belangrijk. Hiermee investeren we in de ontwikkeling van onze mensen en kunnen we onze opdrachtgevers nog beter faciliteren in hun behoefte aan technisch personeel.”

Bron: Actief Nederland

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer