Radiostation Recruiter.FM ook voor uitzenders

0

Sinds 1 juli is de internet radiozender Recruiter.FM actief. Volgens de makers een uniek radioconcept dat voor en door recruiters wordt gemaakt.

De zender is elke vrijdagmiddag vanaf 14:40 uur te beluisteren.

De initiatiefnemers van Recruiter.FM zijn Dennis Huijzers en Martijn Smit, partners en recruiters bij Yoep. Ze richten zich op recruiters, headhunters, uitzenders, HR professionals, professionals in de arbeidsmarktcommunicatie en ook werkzoekenden. De twee zeggen met de zender en het gesproken woord iets te willen toevoegen aan de vele blogs die er al zijn op het gebied van recruitment.

In het programma, dat ruim een uur duurt, gaat het behalve om nieuws uit de branche en verslagen van evenementen vooral ook om de werkzaamheden van en de mens achter de recruiter.

Huijzers en Smit willen in de wekelijkse uitzending een corporate recruiter, een commerciële bemiddelaar en een social media-expert in de studio hebben, met wetenswaardigheden en discussies over de betrokken vakgebieden.

Recruiter.FM is een commerciële zender waarbij bedrijven ook contentdeals kunnen sluiten.
 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer