Randstad boekt omzetgroei in eerste kwartaal

0

De omzet van Randstad is wereldwijd in het eerste kwartaal van 2016 gegroeid met 5%. In Nederland groeide de omzet met 6% ten opzichte van vorig jaar.

Het uitzendconcern maakte de kwartaalcijfers deze week bekend.

Randstad heeft in het eerste kwartaal van 2016 wereldwijd de omzet zien groeien naar 4,7 miljard euro. Dat is een omzetgroei 5%. De EBITA is gegroeid met 10% tot 169 miljoen euro.

Verbetering in Europa
In een toelichting op de cijfers zegt Randstad ceo Jacques van den Broek: ‘ondanks de wereldwijde economische onzekerheid is de omzet opnieuw gegroeid. De groei in Frankrijk en Duitsland zijn tekenen van de verbeterde omstandigheden in Europa.’

Nederland
In Nederland boekte Randstad een omzetgroei van 6% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In ons land kampt Randstad met het feit dat de overheid minder gebruik wil maken van payrolling. Ook de aanhoudende margedruk remt de groei van Randstad.


Bron: Randstad


Lees ook: Omzetgroei Randstad in 2015Noot van de redactie:
Randstad staat ook in de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 traditiegetrouw op de eerste plaats met een forse omzetgroei in Nederland in 2015. De Flexmarkt Omzetranglijst 2015 wordt gepubliceerd in de editie van Flexmarkt die half juni verschijnt.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer