Randstad investeert in freelanceplatform

0

Randstad heeft, via zijn innovatiefonds (RIF), een belang van enkele miljoenen genomen in freelanceplatform Twago. Dat meldt het uitzendconcern op zijn website.

Hoeveel Randstad precies investeert in Twago maakt het bedrijf niet bekend. Twago.com is de grootste online marktplaats voor freelanceprojecten.

Op het freelancerportal  bieden freelancers met een  technische (IT) achtergrond hun diensten aan en worden ze gekoppeld aan opdrachtgevers. Het Duitse bedrijf concurreert met sites als Elance en Odesk, die eind vorig jaar fuseerden.

Volgens Twago zijn er inmiddels meer dan 255.000 experts en bureaus in 190 landen actief op het platform.

‘Deze investering sluit aan op de trend van wereldwijde freelanceprojecten,’ zegt Linda Galipeau, executive board member van Randstad. ‘De markt van onlineplatforms voor freelancers heeft veel groeipotentieel. Deze manier van werken is grensoverschrijdend en geeft het mkb toegang tot een wereldwijd netwerk van experts.’

Bron: Randstad

Lees ook: Randstad ziet langzaam herstel

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer