Renée Zweekhorst regiodirecteur DIT Holding

0

Renée Zweekhorst (1972) is sinds begin april actief als Regiodirecteur van DIT Holding. Zij is verantwoordelijk voor Amsterdam, heel West-Nederland en Brabant en Limburg.

DIT Holding in Waardenburg is de moederorganisatie van DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling en Persolvo en Nederlands grootste personele dienstverlener met 2000 vakmannen in de Techniek – Bouw – Metaal en Schildersbranche. DIT Personeel is gespecialiseerd in de inzet, begeleiding en opleiding van vaktalent vanuit Nederland. Larex Personeelsbemiddeling bedient dezelfde sectoren met EU-vakpersoneel, Persolvo met payrolldiensten.

Renée, moeder van een dochter en zoon en fervent voetballiefhebber, brengt 22 jaar ervaring in de personele dienstverlening mee. Na uiteenlopende leidinggevende functies bij diverse detacheerders, twijfelde ze geen moment over haar nieuwe job bij DIT. “Wat me aanspreekt, zijn de bijzondere uitdagingen van de arbeidsmarktsegmenten waar DIT op focust. Als de disbalans in vraag en aanbod ergens tastbaar is, dan is het wel in technische beroepen. DIT is eerlijk en duidelijk in wat mogelijk en haalbaar is en kiest voor langlopende relaties. Met klanten, met vakmensen, met consultants. Daar sluit mijn ondernemersvisie perfect op aan. Ik ben salesgericht, maar kijk altijd naar de gezamenlijke winst op de lange termijn; naar duurzame oplossingen.”

Bron: DIT Holding

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer