Rob Kluyt nieuwe CEO Talent&Pro

0

Rob Kluyt volgt hij Emile Bezemer op als ceo bij de financieel detacheerder Talent&Pro in Leusden.

Rob Kluyt (1971) is zijn carrière gestart in de (internationale) consultancy. In 2003 heeft hij zakelijk dienstverlener Robidus HR Control & Risk Management opgestart en uitgebouwd tot een landelijk opererende organisatie met meer dan 200 medewerkers. Tot zijn aanstelling bij Talent&Pro was Rob als zelfstandig strategisch adviseur actief.

Financieel detacheerder
Talent&Pro is actief op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is al 15 jaar actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en levenbranche en het actuariaat. Binnen deze sectoren zijn meer dan 700 interimspecialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies.

Strategische koerswijziging
Sinds 2010, het jaar waarin Emile Bezemer aantrad, heeft Talent&Pro een enorme groei doorgemaakt: een verdrievoudiging van de omzet en het aantal medewerkers. Kortgeleden heeft Talent&Pro haar strategische koers opnieuw bepaald. De focus wordt – naast behoud en versterking van de kernactiviteiten – ook gelegd op verbreding van de dienstverlening in de vorm van consultancy en outsourcingsproposities.

 

Bron: Talent&Pro

Lees ook: Management buy-in bij detacheerder Talent&Pro

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer