Vakbeurs duurzame inzetbaarheid: ‘Inzet op Maat’

0

Reed Business Media organiseert 4 t/m 6 november in de Brabanthallen in Den Bosch de nieuwe vakbeurs ‘Inzet op Maat’. Tijdens dit driedaagse event voor professionals draait alles om duurzame inzetbaarheid van personeel.

Over duurzame inzetbaarheid bestaan veel verschillende definities. Met Inzet op Maat wordt duidelijk wat onder duurzame inzetbaarheid wordt verstaan, hoe je het kunt toepassen en wat de voordelen zijn voor zowel werkgever als werknemer of flexwerker. Vaak zijn er geen extra instrumenten nodig, maar gaat het om de wijze van organiseren.
Werkgevers en werknemers zoeken naar andere vormen van samenwerking, en vaak gaat het daarbij om maatwerk. Juist deze maatwerkoplossingen passeren in drie dagen de revue op een interactieve beursvloer met workshops, plenaire sessies en standpresentaties.

Praktisch en toepasbaar
Achmea Corporate Relations heeft samen met TNO een tool ontwikkeld om te meten waar een organisatie staat op het gebied van de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. ‘Duurzame inzetbaarheid is een belangrijke graadmeter om strategische keuzes te kunnen maken’, zegt Michiel Ober van Achmea Corporate Relations. ‘Tijdens Inzet op Maat kunnen bezoekers laten checken hoe het met de duurzame inzetbaarheid van hun organisatie is gesteld.’


Inzet op Maat

Inzet op Maat is een initiatief van Flexmarkt, Arbomagazine, PenOActueel, en Praktijkblad voor de OR van de uitgeefgroep Human Resources van Reed Business Media. Het gratis toegankelijke event wordt dit jaar voor de eerste keer gelanceerd als een platform voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie bezig is met het vraagstuk hoe je medewerkers langer productief kunt houden. De beurs vindt plaats van 4 t/m 6 november in de Brabanthallen in Den Bosch.

Meer informatie:Inzet op Maat (Gratis toegankelijk bij voorinschrijving)

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer