Aart van der Gaag boegbeeld 100.000 banenplan

0

Aart van der Gaag wordt het boegbeeld van de werkgeversorganisaties voor het project om 100.000 mensen met een arbeidsbeperking aan een baan te helpen.

Dat hebben VNO-NCW,MKB-Nederland en LTO Nederland vandaag bekendgemaakt.

Netwerk van ambassadeurs
Van der Gaag gaat leiding geven aan dit project, dat voortvloeit uit het sociaal akkoord en de afspraken die daarover zijn gemaakt met het kabinet. Hij zal de activiteiten van branches en regio’s coördineren en ook de verbindingsman zijn met de vele al bestaande projecten op dit gebied. Er komt een netwerk van ambassadeurs dat Van der Gaag gaat ondersteunen.

ABU-voorzitter
Aart van der Gaag, werkte in zijn carrière onder meer bij de koepel Sociale Werkvoorziening, was directeur van een arbeidsbureau en van de uitzendorganisaties Start en Vedior. In 2000 werd hij directeur van de ABU en sinds mei van dit jaar is hij daar voorzitter. Vorig jaar presenteerde hij het boek ‘stempel geschikt’ over de integratie van Wajongers en ouderen bij bedrijven.

Bron: VNO-NCW

Lees ook: Participatiewet biedt kansen flexbranche

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer