Samengaan Content en Unique gestart

0

Vorig jaar werd bekend dat uitzendorganisatie USG People een aantal van zijn merken zou gaan samenvoegen om zo de marktpositie te versterken en de internationale herkenbaarheid te vergroten.

Zo werd bekend dat uitzendorganisatie Content op zal gaan in Unique. In maart van dit jaar vertelde de toenmalige USG-CEO Herman van Campenhout aan Flexmarkt dat Content vanaf het tweede kwartaal uit het Nederlandse straatbeeld zou verdwijnen.

Flexmarkt constateert dat er inderdaad gewerkt wordt aan het samengaan van Content en Unique en dat dit op straat op verschillende manieren zichtbaar wordt.

Zo hangt er bij de Unique-vestiging in Zoetermeer een briefje waarop staat dat zij verhuist zijn naar het pand van Content. Daar aangekomen is echter niet goed zichtbaar dat naast Content ook Unique in het gebouw gevestigd is.

In Delft hebben ze dit anders aangepakt. Ook daar huizen Content en Unique sinds kort in hetzelfde pand, maar daar hebben ze dit zichtbaar gemaakt op de voorgevel.

Voorlopig is Content dus nog niet uit het Nederlandse straatbeeld verdwenen.

De Content/Unique-vestiging in Delft

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer