Samenwerking Unique, Technicom en UWV

0

Unique, Technicom en UWV Friesland gaan de aankomende krapte en vergrijzing op de arbeidsmarkt binnen de procesindustrie gezamenlijk aanpakken.

De drie partijen zien een mismatch in deze markt: veel werkzoekenden zijn niet opgeleid voor dit vakgebied, terwijl er wel veel vraag naar is. Het samenwerkingsverband maakt het mogelijk dat twintig werkzoekenden binnen vier maanden worden opgeleid tot Entree Operator. Daarbij krijgen ze de garantie op een baan bij één van de opdrachtgevers van Unique. De selectiedag voor deelnemers vindt plaats op 20 mei 2015. De opleiding start 15 juni 2015.

Raymond Puts, algemeen directeur Unique: ‘Door twintig man binnen vier maanden direct aan het werk te helpen, dragen we op een concrete manier bij aan de komende krapte op de arbeidsmarkt.’

Bron: Unique

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer