Staffing Awards voor Seven Stars en Personato

0

Seven Stars en Personato zijn door de jury uitgeroepen tot beste intermediairs van Nederland tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid. Zij ontvingen een Staffing Award, net als Oliver James Associates die de publieksprijs won.

De winnaars van de Staffing Awards zijn op donderdag 14 maart bekendgemaakt tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid bij Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam.

Daarnaast werd een Staffing Award voor de beste starter, accountmanager, recruiter en directeur uitgereikt tijdens de feestelijke bijeenkomst. De winnaars zijn:

  • Seven Stars door jury gekozen tot beste intermediair van Nederland met een omzetniveau van 25 miljoen euro of meer op jaarbasis
  • Personato door jury gekozen tot beste intermediair van Nederland met een omzetniveau van tot 25 miljoen euro op jaarbasis
  • Oliver James Associates door publiek gekozen tot beste intermediair van Nederland
  • WeAreKeen door jury gekozen tot beste startende intermediair van Nederland
  • Marco Roelofsen van PHIND door jury gekozen tot beste directeur in de Nederlandse flexmarkt
  • Sander Burgmans van Fellowfield door jury gekozen tot beste accountmanager in de Nederlandse flexmarkt
  • Anastasia van Ravestijn van FinanceFactor door jury gekozen tot beste recruiter in de Nederlandse flexmarkt 

Tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid waren meer dan tweehonderdvijftig team- en directieleden van intermediairs aanwezig. “Het doel van deze dag is om te laten zien dat er binnen de flexmarkt veel kwaliteit aanwezig is. Er is geen wet- en regelgeving nodig om deze kwaliteit af te dwingen. Op deze dag stond daarnaast het verbeteren van de kandidaat-, klant- en recruiterervaring centraal,” zegt Jeroen Sakkers, als directeur van Victor Mundi organisator van de Dag van de Flexibele Arbeid en jurylid bij de Staffing Awards.

Bron: Victor Mundi

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer