Adecco op één na beste werkgever van Europa

0

De Adecco Group bezet een 2e positie in de Best Multinational Workplaces bij de jaarlijkse Great Place to Work-verkiezing.

Dat heeft de organisatie, Great Place to Work, vorige week  bekendgemaakt.

Het afgelopen jaar zijn bijna 3.000 organisaties in Europa erkend nationaal erkend als Best Workplace. Binnen de selecte groep van de Europese top-125 staan 11 Nederlandse organisaties/Nederlandse tak van multinationals. De Adecco Group bezet hierin een 2e positie.
Volgens het magazine MT heeft Adecco deze hoge positionering te danken aan een ‘sterke bedrijfscultuur’. De uitzendorganisatie zou veel investeren in training, coaching en ondernemerschap.

Positieve employee experience

De jaarlijkse ranking is gebaseerd op enerzijds medewerkersonderzoek bestaande uit 58 stellingen (Trust Index) en anderzijds een evaluatie van het werkgeversbeleid (Culture Audit). Een Best Workplace is een organisatie waarin medewerkers een positieve employee experience ervaren met vertrouwen in hun leiders en collega’s, trots zijn op het werk wat zij doen en plezier ervaren met collega’s.

Adecco valt overigens al jaren in de prijzen bij de Great Place to Work-verkiezingen. Het uitzendconcern behaalde vorig jaar een 5e positie in de top-25 World’s Best Workplace 2018.

Bron: GreatPlaceToWork

Lees ook: Nieuwe CFO gaat veranderingen doorvoeren bij Adecco Nederland

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer